Početna Web rešenja

Trebaju Vam usluge web dizajna ili programiranja?

Potreban vam je web sajt, web dizajn, usluge internet programiranja ili sl. u Novom Sadu ili Srbiji? Popunite online formular gde ćete ostaviti potrebne podatke, a mi ćemo Vam na osnovu njih pripremiti i poslati okvirnu ponudu za izradu Vaše internet prezentacije.

Web konsalting

Treba Vam web sajt, a niste dovoljno upućeni? Kontaktirajte nas, zakažite sastanak i konsultujte se sa nama potpuno besplatno.

Please update your Flash Player to view content.

Web rešenja :: web dizajn, internet programiranje, seo,...

web design novi sad

Kao što i sami znate, internet marketing i elektronsko poslovanje, hteli mi to ili ne, nisu više stvar prestiža, već jedan od najosnovnijih načina poslovanja. Web prezentacije i njihovo pojavljivanje u samom vrhu pretrage po ključnim rečima (SEO) su postale jedan od primarnih načina pronalaženja poslovnih partnera i ponuđača roba i usluga. Globalna mreža zvana internet je danas dostupna skoro svakome, samim tim potreba za internet prezentacijama i raznim oblicima internet poslovanja postaje sve veća i neophodnija.

Agencija za poslovni softver "GOLUSHIN" iz Novog Sada Vam nudi širok spektar usluga izrade kvalitetnih poslovnih i prezentacionih web aplikacija (web prodavnice, katalozi, lager liste, cenovnici, galerije, knjige utisaka, online formulari, forumi, napredne pretrage...), njihovo održavanje, ažuriranje i to veoma povoljno (cenovnik usluga).

U slučaju da ste imali web prezentaciju i niste zadovoljni njenim izgledom ili funkcionalnošću, želite redizajn sajta - takođe Vam stojimo na raspolaganju.

Firma "GOLUSHIN" u okviru ponude web rešenja uključuje i optimizaciju sajta za pretraživače (SEO). Opširnije...