Početna

Partneri

Microsoft partner

Donacije

Dečiji osmeh

Prijatelji firme

Mobes Group, Novi Sad

O nama

Agencija za poslovni softver "GOLUSHIN" bavi se projektovanjem, izgradnjom i implementacijom informacionih sistema.

Agencija je osnovana 2003. godine i do sada je implementirala informacione sisteme u mnoga preduzeća na području Srbije i Bosne i Hercegovine (reference). Najveći efekti implementiranih informacionih sistema leže u mogućnosti njegovog prilagođavanja sa ISO⁄HACCP sistemom kvaliteta, koji su neophodni da bi proizvodna preduzeća mogla sa svojim proizvodima da pređu granicu svoje države.

Od samog početka agencija intenzivno sarađuje sa FAKULTETOM TEHNIČKIH NAUKA Novi Sad. Iskustvo profesora sa ovog fakulteta u oblasti privrede, a pogotovo u oblasti industrijske proizvodnje, praćenjem savremenih trendova u svetu daje poseban kvalitet izgrađenim informacionim sistemima.

Rekli su...

"Ogromna greška je postavljati teorije pre nego što se prikupe informacije."

Sir Artur Konan Dojl

"Informacije koje jedna kompanija poseduje mogu činiti glavnu prednost u odnosu na konkurente. U svakoj kompaniji se nalazi više informacija nego što je ijedan menadžer u stanju da zna. Značajni podaci su razbacani u brojnim bazama podataka, planovima, zapisima i glavama mnogih dugogodišnjih menadžera. Na neki način kompanija mora da uvede red u svoj zlatni rudnik informacija tako da menadžeri mogu lako da pronađu odgovore na pitanja i donesu odluke zasnovane na dobijenim informacijama."

Filip Kotler